Tag Archiv: 上海后花园HBC

Bramasole / Herbst Architects

first_img Photographs Manufacturers: Plytech, HyndsContractor:Paul & Trevor BuchanCity:WaimaukuCountry:New ZealandMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Lance HerbstRecommended ProductsWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeWindowsJansenWindows – Janisol PrimoWindowsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Unit-Glaze SystemWindowsSky-FrameRetractable Insect Screen – Sky-Frame FlyText description provided by the architects. The site’s previous existence was a market garden with shelterbelts forming large outdoor rooms. Our client then planted part of the site with vineyards and fenced off paddocks for horses. He built a barn and a dressage arena. Save this picture!© Lance HerbstThe house presented an opportunity to bring order to the large site. Some division was needed between the private home and the public dressage arena. Bi-axial landscaping elements of Gabion baskets were employed to divide the site into quadrants. Save this picture!© Lance HerbstThe gabion basket walls start low demarcating entry points and rise up to form the anchor wall of the house. Save this picture!© Patrick ReynoldsThe house has 3 positive elements with negative spaces between. These positive elements house the Lania, the garage and the bedrooms. They are articulated as simple box forms with weathered timber planked skins referencing agrarian crates. The giant crates form the edges to the negative spaces and frame views of the site. Save this picture!© Lance HerbstSave this picture!Floor PlanSave this picture!© Lance HerbstThe primary negative space is the living room pavilion situated between the Lania and bedroom box. A oating roof caps the living room tipping up toward the south light and allowing a view of the tree top foliage. It is intended that the expansive roof gives the building a scale appropriate to the scale of the land. Save this picture!© Patrick ReynoldsThe living pavilion extends west to form a terrace and east to trap a sheltered courtyard with tree and water feature. To the north a large sun terrace. Save this picture!© Patrick ReynoldsThe house is elevated on a blockwork plinth to lift it out of the potentially soggy homogenous land. This height allows the boxes to oat, gives the occupants a view over the vineyards and brings them closer to the eye height of the horseman. The plinth, intersected and edged by the gabions serves to blind the positive and negative spaces. Save this picture!© Patrick ReynoldsProject gallerySee allShow lessThe Garden of Forking Paths / officePROJECTSelected ProjectsAedas Wins Competition for Dragon/Phoenix-Inspired Transportation Hub in Sanya, ChinaUnbuilt Project Share Year:  Bramasole / Herbst Architects CopyAbout this officeHerbst ArchitectsOfficeFollowProductsWoodStone#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWaimaukuNew ZealandPublished on December 13, 2016Cite: “Bramasole / Herbst Architects” 13 Dec 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemPlasticsMitrexSolar SidingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalSystems / Prefabricated PanelsKalwall®Translucent WalkwaysPanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsSpecialty Facade SystemsLightsLouis PoulsenLamps – LP Slim BoxWoodBruagAcoustic Panels with LEDTiles / Mosaic / GresiteHisbalitMosaic Tiles – Palm SpringsMineral / Organic PaintsKEIMBlack Concrete – Concretal®-BlackSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Smart CeilingsDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedBricksDEPPEWaterstruck Bricks – 1622/1635ekws DFMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Bramasole / Herbst ArchitectsSave this projectSaveBramasole / Herbst Architects Houses ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/801342/bramasole-herbst-architects Clipboard New Zealand Architects: Herbst Architects Year Completion year of this architecture project Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/801342/bramasole-herbst-architects Clipboard Save this picture!© Patrick Reynolds+ 34 Share CopyHouses•Waimauku, New Zealand Photographs:   Patrick Reynolds, Lance Herbst Manufacturers Brands with products used in this architecture project 2016 “COPY” “COPY”last_img read more